bestshowtechnika webáruház, webshop

Kategóriák

Információk


Van-e mód termék személyes átvételére?


 

Természetesen. Megrendeléskor választható a "Személyesen, készpénzes fizetéssel"
Munkanapokon 8-15 óráig, előre egyeztetett időpontban.
Cím:1087. Budapest, Könyves Kálmán körút 76. (Módusz irodaház )
(Csak átvételi pont!)

 

Csak az oldalon lehet rendelést leadni, vagy lehet telefonon, e-mailben is lehet rendelni?

 

Az elérhetőségek bármelyikén leadhatsz rendelést. De a netes rendelés a legkényelmesebb, mert a nap 24 órájában leadható, és nem fordulhat elő, hogy foglalt a telefon, vagy hogy elgépelünk valamit és így később is visszakereshető, ezért az a legmegbízhatóbb.

 

Mennyi a szállítási költség?

 

Ha a rendelésed értéke meghaladja a 19.900 Ft-ot, akkor a szállítás díjtalan, egyéb esetben 990 Ft.

Milyen módon szállítunk?

 

Amennyiben kérsz házhozszállítást, úgy a szállításhoz futárcéget veszünk igénybe, akinek a futárja munkaidőben, a rendeléskor megadott címre szállítja az árut, az ország egész területén. Kérjük, hogy olyan címet adj meg szállítási címnek, ahol nagyjából ott tudsz tartózkodni munkaidőben. A szállítást akár munkahelyre, szomszédhoz, stb. is kérheted. A csomagod megérkezésekor nézd át a csomagolást, ha bármilyen sérülést látsz a csomagoláson, jelezd a futárnak, aki meg fogja várni, amíg kinyitod a csomagot, és megnézed a termék(ek) épségét. Ilyen esetben a futárral jegyzőkönyvet kell íratni, hogy elkerülhessük az ebből adódó problémákat.  Az esetek 99,9%-ban a futárcégek pontosan, precízen szállítanak, rengeteg cég szállíttat csomagot futárcéggel és a szállítmányozók alkalmazkodtak a megnövekedett igényekhez. Nagyon sok esetben rugalmasak a kiszállítással, például 2-3 alkalommal is megkísérlik a szállítást, ha elsőre nem sikerül.
(Futászolgálatnál jelenleg, csak készpénzes fizetés lehetséges!)

 

Mikor kell fizetni, szükséges-e előleg?

 

Az esetek 80%-ában nincs szükség előleg befizetésére. Amennyiben mégis szükséges az előleg fizetése (Min.100.000 Ft feletti rendelés esetén), rendelésed leadása után telefonon értesítünk. A termék végső vételárának fizetését Te választhatod meg, ha személyesen jössz érte, akkor készpénzben tudsz fizetni, amennyiben házhozszállítást kérsz, úgy fizethetsz a futárnak (utánvét), vagy előre is utalhatsz, ha az számodra megfelelőbb.


Van-e a kiszemelt termék raktáron?


A weboldalon szereplő termékek kb. 15%-át tartjuk raktáron.  Azokat a termékeket, amelyek vannak raktáron,  egy munkanapon belül feladjuk Neked! Ha egy termék nincs raktáron, akkor előfordulhat, hogy már épp úton van raktárunk felé, vagy épp bevételezés alatt van. Ha nincs raktáron, és megrendelés alatt sincs, akkor általában 10-14 munkanap alatt tudjuk rendelni, amennyiben külföldi partnerünknél van raktáron. A termék szállíthatóságáról a rendelés leadása után e-mailben tájékoztatni fogunk. Ha a termék beszerzése nehézkes, vagy hosszabb átfutási idejű, akkor lehetőséged van alternatív terméket választani (az ajánlásában segítünk) vagy meg is várhatod a termék megérkezését. Amennyiben szeretnél pontos információt kapni rendelés előtt, hívj vagy írj bizalommal!

Garancia?

Minden termékünk új és garanciális, és ami nagyon fontos, ha elromlik, vagy probléma adódik vele, akkor  szervizelhető. A legtöbb esetben a garancia 1, vagy 2 év.

 

Mi történik a rendelés leadása után?

 

A rendszer rögtön a rendelés leadása után küld egy automatikus értesítést, kollégáink pedig munkaidőben feldolgozzák a rendeléseket. Azon termékeket, amelyek  készleten vannak, félretesszük, amelyek nincsenek nálunk raktáron, azonnal megrendeljünk Neked! A rendelésed állapotáról folyamatosan tájékoztatunk! Általában 1 munkanap alatt ki tudjuk értékelni a rendelésedet, de előfordulhat, hogy valamelyik termék importőre hosszabb idő alatt igazolja vissza a termékek rendelését, ilyen esetben előfordulhat, hogy Neked is később válaszolunk, mint egy munkanap. Ebben az esetben kérjük szíves türelmedet, ahogy megkapjuk a szállítási információkat, azonnal tájékoztatunk!
Kérjük ellenőrizze email fiókját a rendelés utáni napokban, alapestben mindenkit emailben tájékoztatunk a termék elérhetőségéről, illetve rendelése állapotáról. Ha Ön mindenképp telefonon kér értesítést, kérjük írja bele megrendelése megjegyzésébe!

Az elállás joga

Megrendelésed során élhetsz a 45/2014. (II. 26.) Kormányrendeletben részletesen rögzített feltétel nélküli elállás jogával, az áru átvételét követő 14 munkanapon belül. Ebben az esetben az Eladó köteles a Vevő által kifizetett összeget haladéktalanul, de legkésőbb az elállást és az áru visszaszolgáltatását követő harminc napon belül visszatéríteni. Az Eladó követelheti az áru nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítését. Bővebb információ


Bevásárlókosár

Kérjük, lépjen be.

Elfelejtett jelszó
Regisztráció
Nem tudok belépni

Hírlevél

Árukereső

ÁrgépWebáruház készítés és bérlés

0.22 mp
SSL biztonságos vásárlás     Webáruház bérlés