RODE NTG-4+

129 120 Ft
Raktáron
SKU
00659
A RODE NTG-4 a gyártó legújabb fejlesztésű rövid puskamikrofonja mely a díjnyertes elődök által felállított alapokra épít miközben számos újdonságot hordoz magában. Egy érzékeny és magas hangminőségű mikrofon ami egyaránt használható hangosítási, broadcast és filmes célokra, kamerára szerelve, állványon vagy mikrofonrúdon.

Digitális mélyvágó és csillapító kapcsolók



A mikrofontesten elhelyezett digitális kapcsolók segítségével 75Hz-es mély vágás, magas emelés és -10dB csillapítás kapcsolható. Így a mikrofon alkalmas kültéri felvételekre és színpadi hangosításra is. Kikapcsoláskor a mikrofon " megjegyzi" a beállításokat, és bekapcsoláskor mindig az utolsó állapot aktivizálódik újra.

Szuper alacsony mikrofonzaj


Már az NTG-4 elődei is díjnyertes termékek voltak, de az új mikrofon minden téren jobban teljesít. Teljesen új fejlesztésű kapszulája és elektronikája nagyobb érzékenység mellett még kisebb sajátzajt produkál, hangja teltebb és karakteresebb lett.

Az NTG-4 egy kondenzátor mikrofon így fantomtápra van szüksége a működéshez (12-24-48V)! A mikrofonhoz csatlakoztatott készülékén nincsen lehetőség fantomtáplálásra? Az Ön megoldása azNTG-4+ mikrofon, mely beépített Li-ion akkumulátorával önmaga számára biztosítja a fantomtápot


























































Mikrofon jellemzők
Karakterisztika Szuperkardioid
Kapszula típus Kondenzátor
Mikrofon impedancia 200 Ohm
Frekvencia átvitel 20Hz - 20KHz
Érzékenység -32.0dB re 1 Volt/Pascal (25.00mV @ 94 dB SPL) +/- 2 dB @ 1kHz
Max. SPL 135dB SPL (@ 1kHz, 1% THD into 1KΩ load)
PAD -10dB
Mélyvágó 75Hz
Ekvivalens zajszint 16dB-A
Méretek 225mm x 22mm x 22mm
Kimeneti csatlakozó XLR



















Alap jellemzők
Garancia 10 év! Online regisztráció szükséges.


Write Your Own Review
Itt tudod értékelni ezt a terméket:RODE NTG-4+
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.