RODE NT1-KIT Nagymembrános kondenzátor stúdió mikrofon csomag, SMR rezgésgátló fogóval

109 150 Ft
Raktáron
SKU
28602
Az NT1 a Rode forradalmian új technikáját magában hordozó nagymembrános kondenzátor stúdió mikrofonja.

Habár az NT1 ránézésre nagyban hasonlít az NT1-A stúdiómikrofonra, mégis az egész mikrofon tetejétől a talpáig áttervezésre került, az egyetlen közös alkatrész a membránt kívülről védő hálós rács.


A Rode mérnök csapata az NT1 legújabb fejlesztésére úgy tekintett, mint a tradíció és innováció házasítására. A mikrofon lelke, az új HF6 kapszula, ékes példája annak amit az ausztrál gyártó mindig is képviselt: a klasszikus design fúziója a fejlett gyártási technológiákkal. Ennek következtében a mikrofon hangjában megtalálhatók a nagy elődök erényei, azonban a klasszikus hangzást elképesztően alacsony saját zaj kíséri. A mikrofon hangolásának köszönhetően a kategóriájában egyedülállóan precíz, részletes közép tartományt jelenít meg, mely selymesen sima felső és telt mély frekvencia párosul.


Az innovatív tervezés és kivitelezés eredményeként, szintén egyedülálló módon, a mikrofon kapszulájának felfüggesztésekor elsőként alkalmazták a piacvezető Rycote Lyre rezgésmentesítő felfüggesztési rendszert, mely teljesen minimalizálja a kívülről érkező vibrációkat a kapszula szintjén. A kapszula a csúcstechnológiájú elektronikával kapcsolódva az elérhető legtisztább hangú mikrofont eredményezi: az NT1 elektronikája mindössze 4.5dB saját zajt termel!


A magas minőségű alumíniumból készült mikrofontestet nikkelezik a korrózió elleni védelem érdekében, majd katonai minőségű, rendkívül erős és ellenálló kerámia réteggel vonják be, egy fejlett elektrosztatikus eljárás segítségével, így a külső felület ellenáll a foltoknak, karcolásnak.


Mikrofon jellemzők

Kapszula típus 1" kondenzátor

Karakterisztika Kardioid

Érzékenység -29.0dB re 1 Volt/Pascal (35.00mV @ 94 dB SPL) +/- 2 dB @ 1kHz

Frekvencia átvitel 20Hz - 20kHz

Mikrofon impedancia 100Ohm

Max. SPL 132dB SPL (@ 1kHz, 1% THD into 1KOhm load)

Maximum kimeneti szint 8.0dBu (@ 1kHz, 1% THD into 1KOhm load)

Ekvivalens zajszint 4dB-A

Fantomtáp 48V, 24V

Méretek 187mm x 50mm x 50mm, 440gr.

Kimeneti csatlakozó XLR

Alap jellemzők

Garancia 10 év! Online regisztráció szükséges!

Write Your Own Review
Itt tudod értékelni ezt a terméket:RODE NT1-KIT Nagymembrános kondenzátor stúdió mikrofon csomag, SMR rezgésgátló fogóval
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.